Història

La ACC Ges-Bisaura, neix arran de les inquietuds d'una colla d'amics afeccionats a la elaboració i degustació de la cervesa. 

Vàrem començar a fer cervesa a finals del 2010, a casa amb kits de malta llupolitzats, durant quasi un any vàrem fer un vintena de lots de diferents tipus i estils de cerveses, introduïnt petits canvis i experimentant en diversos lots.

Durant l'ultim trimestre del 2011 decidim fer un pas endavant comencem a elaborar amb malta en gra o millor dit a fer cervesa, cervesa!, aquest any aprenem molt sobre com elabora cervesa i guanyem fora experiència tant en l'elaboració com en el tast. 

A mitjans del 2012, organitzem una trobada de homebrewer junt amb la gent de Cervesers.cat al refugi de Coll de Merolla. Uns mesos mes tard, i tot veient que cada cop ens agrada més aquest tema i que hi ha cada cop més afició, decidim crear una associació per tal d'oferir al públic els nostres seveis i experiències i així aportar el nostre granet de sorra a aquest hobby que tant ens agrada.