De que vàrem crear l'associació i vàrem migrar de l'anterior blog a l'actual, que no haviem tingut gaire temps de fer cap entrada, i no es que hi hagi hagut coses per explicar.

Per començar informar-vos de la Col·laboració amb el cervesers d'Espina de Ferro en elaborar una recepta conjunta a les seves instal·lacions. La recepta va ser una IPA la qual vàrem dissenyar a mitges entre les dues parts i que en breu estarà llesta. El seu nom Gàrgola de Ferro. L'experiència va ser molt profitosa, ja que vàrem poder treballar en unes instal·lacions força més amplies i amb un sistema totalment diferent al nostre, amb la seva màquina cervesera de 100 litres. 

Un altre esdeveniment, va ser el Curset d'elaboració que vàrem organitzar al refugi de Coll de Merolla. El qual val a dir que no va tenir massa assistència de públic. Per un proper curset hem après que haurem de fer-ho a un lloc més cèntric que no pas el refugi.

Hem assistit al Sopar secret organitzat per Cervesers.Cat, el qual va tenir lloc a la Masia Agullons, a on a part de Gaudir d'un bon sopar, ens varen mostrar les seves instal·lacions. També varem poder disfrutar de boníssimes cerveses tant dels Agullons com de la resta de cervesers participants al sopar.

En l'apartat de fires, vàrem estar a la fira de l'Espelt la qual en la seva primera edició va estar força tot i que varen faltar uns quants productors que en principi havien d'haver assistit. Allà vàrem coincidir amb més gent del fòrum Cervesers.cat., Bazaga, IEIU, Freska,...

La fira d'Hivern de Vilanova (Fest-t'hi), ens la vàrem perdre tot i tenir moltes ganes d'anar-hi. Esperem no faltar-hi el proper any.

També cal destacar que haviat tindrem una màquina nova per elaborar cervesa de 50L. laqual ens estàn muntant la gent de Mateu's Brewing. Un cop estigui llesta  us la presentarem!.

Bé això es tot de moment, intentarem ser més asidus al blog a partir d'ara. i anirem ampliant les noticies sobre la Gàrgola de Ferro, la màquina cervesera i propers edeveniments...

... Estigueu alerta.